Reklamkampanj

WWF har "skojat" till det lite...






Nu har det brunnit igen

Jag förstår inte.

Snart kan man inte bo i den här stan längre.



Nu ska jag gå hem och jag tänker ta en omväg...

Fler bilder finns här:
https://www.getdropbox.com/gallery/522086/1/BMB?h=74dd15

Söndag

Nu har jag snart bloggat för hela veckan! Det här med ett inlägg varje dag är inte riktigt min grej, jag skriver när jag känner för det och då kan det bli flera inlägg på en dag istället. Igår hade vi lite fest här hemma, vi spelade little big planet och drack fisherman shots.

Idag är det söndag och jag har sovit bort i princip hela dagen. Dexter har varit jättemysig och sovit med oss hela natten och på dagen också för den delen, han kommer säkert bli helt galet busig ikväll när vi ska sova




Lika som bär

              Thetra                            Mästerkatten i stövlar

Ett A till frukost

Imorse när jag blandade i ordning ett glas oboy fick jag syn på en pytteliten bokstav som flöt runt i glaset. Det var ett A, jag kunde inte fatta var det kom ifrån, det var lite läskigt och jag kom att tänka på filmen: Älskling jag krympte barnen av nån anledning... :S



Efter lite efterforskning upptäckte jag att ett A saknades på en av IKEA skålarna som stod i diskstället, hur den tagit sig därifrån och ner i min oboy är däremot ett mysterium!


2008

Idag är det den 21 januari, snart en månad sen det var 2008, jag har funderat lite på vad som hände förra året som kan vara värt att se tillbaka på. Då kom jag på att det var exakt ett år sedan vi fick hem våran första katt Thetra

Här är hon som liten



I början av sommaren bilade jag tillsammans med Christian, Robin, Johan, Jimmy, Dampen och Björn ner till Nürnberg i Tyskland för att se bl a Metallica, In flames och Opeth som kom till en av Europas största festivaler; Rock im park.
Det var riktigt skoj, förutom att vi gick vilse första kvällen när vi skulle ta oss hem till hostlet, vi irrade runt i flera timmar, förlåt Björn och Daniel, det var nog mest tack vare min envishet och mitt extremt dåliga lokalsinne som det blev så fel!
Sen kom ju syndafloden dagen efter! (ni som var med vet vad jag menar).


Robin och Johan framför ett hav av människor


Bröd som smakade salta pinnar, mmmm...


Och ölen sen... ja ni ser ju Jimmys reaktion på bilden! just den här
smakade iofs banan eller jäst (beroende på vem man frågar).



En månad senare bar det iväg till Göteborg, för att se Bruce Springsteen på Ullevi,
det var riktigt mäktigt! Även riktigt trevligt att träffa Jenny som var supergo och ordnade sovplats.
Dagen efter var vi på Liseberg, det var första gången jag var där. Jag hade skitkul men uppskjutet
åker jag ALDRIG mer. Uppsvinget (den stora gungan) var också äcklig, mest p g a höjden och  för att det kändes som att man skulle slungas rätt ut, mina händer var kritvita efteråt o fingrarna gick knappt att sträcka ut. Jag gillar de karuseller som går fort, gärna upp o ner o hit o dit så man inte hinner se att det är högt!

Dem gillar däremot INTE Simon upptäckte jag och Johan som fick uppleva hans åksjukekräkningar i Kållerado av alla attraktioner, ( vikingbåten som vi åkte precis innan hade nog ett finger med i spelet också).


Kanonen. Den här gillade jag, synd bara att den inte är längre än 30 s.

Bara en vecka senare åkte jag till Malaysia tillsammans med Rille, Johan, Emelie och Daniel.
Tre veckor, det var helt underbart, vi reste runt i landet och såg allt från regnskog till nemo.
Det blir svårt att beskriva hela resan i ord, bilderna får tala för sig själva =)


Bilderna är tagna på Perhentian islands, Langkawi och i Kuala Lumpur.


När vi kom hem från Malaysia åkte vi ner till Läckö slott för att gå på Anders och Ullis bröllop.
Det var jättefint, och det var häftigt att se alla motorcyklar som samlades där efter bröllopet
De passade nämligen på att gifta sig samma dag och på samma ställe som den internationella Harley Davidson träffen. De åkte själva upp till slottet på sina HD:s vid vigselceremonin.




Nånting mer "stort" som hände förra året var att vi flyttade! Inte speciellt långt bort (porten bredvid i samma fastighet) men från en tvåa till en trea med balkong. Vi fick helt nyrenoverat badrum och nya tapeter i alla rum. Vi har fortfarande inte kommit i ordning helt och hållet, vi skulle behöva besöka IKEA några gånger..


Fondtapeten i sovrummet.


Del av vardagsrummet. Plus Dexter och Thetra


Köket med de otroligt vackra, gula luckorna och vår nyinköpta lampa.

svenska for rörmåkare

Den här lappen låg på vårat köksbord när vi kom hem igår.


Ny familjemedlem!

Nu blir det väldigt många inlägg på raken om kattungar, men vi har äntligen hittat vår lille kattpojke som vi letat efter så länge. Han är en 12 veckor, urgullig blandning mellan maine coon och ragdoll. Vi har ännu inte kommit på vad han ska heta men vi båda gillar sonic och dexter men har du nåt sjukt bra namnförslag så får du gärna dela med dig! =)

Thetra är inte allt för förtjust i vår nya familjemedlem, men han levde när vi kom hem från jobbet så det måste ju vara ett bra tecken. Kul att se hur olika katter kan vara, han är inte det minsta lik Thetra, åtminstone inte till sättet. Han pratar knappt nånting (Thetra pratar "hela tiden"), han bokstavligen vräker i sig maten (Thetra äter lika mycket som han ätit på ett dygn, på en vecka), han kryper gärna upp i knät och lägger sig (Thetra är absolut ingen knäkatt).....listan är lång.

Nu ska jag leta efter kattungen, han är borta!






Kattunge

Tyvärr så blev det ingen kisse förra veckan =(

Men nu har jag ringt på en annan kattunge! Den är riktigt lik Thetra på bilden, också grå fast mörkare. Hur som helst så ska vi åka till Flen ikväll och titta på den, och kommer förhoppningsvis hem med den redan ikväll. =)

Oj oj

Det var längesen jag skrev!

Vad har hänt?

- För det första så har jag har börjat på min nya praktikplats, Klövern i Nyköping.
Har fått en hel massa uppgifter och känner att jag redan första dagen har kommit in i arbetet hyfsat bra. Självklart saknar jag ju Johan och resten av gänget på c/o lönnström där jag praktiserade fram till jullovet.

- Vi letar en ny katt, Thetra behöver en kompis! =)
Ikväll ska jag ringa och se om den finns kvar.

- Jag har gjort en hemsida, finns inte så mycket på den just nu men ändå! Adressen är www.yksik.com, kolla även in http://bilder.yksik.com för att se bilder från mina resor.

Nu börjar jag bli lite trött, jag är döförkyld och kan knappt andas och mitt huvud känns tyngre än ett bowlingklot. Nästa inlägg ska jag lägga ner lite mer energi på och skriva om höjdpunkter från 2008.

Tack o hej.

RSS 2.0