Hur skulle det gå till?

Detta är en varning som jag fick med när jag köpte ny plattång.
Jag förstår inte..



"This prouduct can burn ears" hade jag förstått!

Pollenallergi?

Jag börjar tro att jag möjligtvis är allergisk mot pollen. Har varit dålig i snart en vecka och läste lite om pollenallergi och symptomen stämmer in ruskigt bra.

"Pollenallergi ger oftast symtom från ögon och näsa samt från luftvägarna som astma. Den som är allergisk mot pollen kan även få nässelutslag med kliande röda utslag på kroppen.


Första gången man får pollenallergi kan det vara svårt att skilja på förkylning och allergi, men det finns några tydliga skiljetecken.


Vid allergi blir ögonen ofta röda och kliar, näsan rinner och man kan få nysattacker med många nysningar på rad. Snuvan är vid allergi oftast vattnig hela tiden. Vid förkylning brukar den tjockna efter ett tag. Man kan däremot få nästäppa både vid förkylning och allergi, men vid förkylning brukar man också ofta få feber.

Det är inte bara näsan som rinner, ofta påverkas hela kroppen. Man blir trött, irriterad och de flesta får huvudvärk eller får svårt att koncentrera sig."


Trist.

Passionsveckan

Stilla veckan, även kallas Passionsveckan, Dymmelveckan, Tysta veckan eller Påskveckan.

I måndags var det Blåmåndag. I tisdags var det vita tisdag. Igår var det Strutonsdag (efter egen tolkning käkades det glass på jobbet). Idag är det skärtorsdag och då ska alla påskkärringar flyga till Blåkulla. (Borde de inte rent logiskt göra det redan på måndagen?) :P

 

Glad Påsk!

 

Min systerdotter Wilma


Så blev det..

Blev klar med målningen av köket för ett par veckor sedan, kom på att jag skulle lägga upp en före och en efter bild.
Så.. så här blev det:


Före


efter

RSS 2.0