1000 luckor!

Jag har inte skrivit på väldigt länge nu så jag antar att det är dags att uppdatera lite. Helgen var hektiskt men rolig, i fredags åkte vi till Örebro till Simon och Elin som hade inflyttningsfest, de bor i en fyra, riktigt fin lägenhet. Jag sov en stund i bilen på vägen dit så jag var lite småseg när vi kom fram och hungrig som tusan. Vi beställde hemkörningspizza som tog nästintill en timme att få hem, de hade dessutom glömt såsen på min och Johans kebabpizza :S (hur kan man ens glömma den?) Pizzagubben åkte hursomhelst tillbaka till pizzerian och hämtade sås, tog ca 10 min till och pizzan var i stort sett kall, men den var god ändå.. speciellt pfefferonin :P Efter maten mådde min mage mycket bättre och jag kunde återgå till festen med nyfunna krafter. Hade roligt åt Jimmys svengelska som han pratade mest hela kvällen, förklaringen till det är att Simons finska kompis föredrog engelska framför svenska. Tror att det blev ganska sent, gick o la mig vid 3 tiden. vi gick aldrig ut på krogen, det hela spårade helt enkelt ur när en spritpenna kom fram efter att Jimmy däckat i soffan.

Lördagen.. mådde trots gårdagen bra när jag vaknade, Niclas var snäll som gick till affären och köpte frukost åt oss andra, vi skickade en beställning med sms som såg ut såhär: 1 liter blåbärssoppa till Robin, en påse dillchips till Jimmy, en påse ljusa polly till mig och två frallor till Rille. Jag hade även sparat en liten bit kebabpizza som satt riktigt bra till frukost. Vi tog vårat pick och pack och åkte hemåt, stannade en stund i Vingåker och shoppade på factory outlet, jag tänkte inte köpa något men ett par jeans "hittade mig" och de fick följa med hem helt enkelt.

Vi kom hem runt 17 och både jag och Rille slocknade i soffan, vi var verkligen helt, helt borta när jag plötsligt vaknar till när det står en massa folk i hallen.. det var Peter med entourage som skulle låna en Xboxkontroll, de hade ringt på och knackat flera gånger men vi hörde absolut ingenting! Men men, tur var väl det att de kom förbi och väckte oss för kl. 20 skulle vi nämligen infinna oss i Oppeby för att fira Magnus som fyllde 25! Han hade hyrt Oppeby fritidsgård, bjöd på tårta och livemusik från coverbandet Ragdoll, (sjukt duktiga btw). Hursomhelst så tänkte vi ta bussen dit men den ville visst inte gå den tiden vi ville att den skulle gå, så vi knatade i rask takt till Oppeby på mindre än en halvtimme, tror vi var framme ett par minuter innan 20  =) Vi hade skoj, mycket trevligt folk, god tårta, bra musik och jag tror att Magnus faktiskt gillade boken som vi köpte till honom =) (Därför vill vi att du ska bli rik - två män, ett budskap. skriven av Donald Trump och Robert Kiyosaki). Vi delade en taxi hem med Elin och Niklas då jag var trött och inte alls var sugen på att hem med skoskav åsamkat av promenaden till festen.

Igår påbörjade jag ett litet projekt här hemma som visade sig att inte vara så litet! Jag har nämligen fått för mig att måla om alla köksluckor plus luckorna i "mellanhallen" Det ser inte ut att vara så jobbigt men totalt är det 15 lådor, 20 köksluckor, 3 stora skåpsluckor och så de 3 sneda luckorna (gammalt kökssystem). Jag är snart klar med "mellanhallen" men det är bara 9 luckor och 3 lådor och jag är redan trött på skiten. Men jag tröstar mig med att det blir så sjukt mycket snyggare, lägger ut före och efter bilder sen när jag är klar (om ett år eller så :S).

RSS 2.0